programma 2019

TIJD HOOFDPROGRAMMA
14.00 Aftrap van het festival
14.15 Start Foto-expositie De Ontdekkingsreis
14.30

Familievoorstelling 'Hallo is daar iemand?' - bestel hier je tickets! (€ 2,-)

16.00

Dansvoorstelling 'De vier Zijzoenen' - bestel hier je tickets! (€ 2,-)

17.15 Dansvoorstelling 'De vier Zijzoenen' - bestel hier je tickets! (€ 2,-)
18.15 Hiphop Workshop
19.45 De Grote Muziekshow - bestel hier je tickets! (€ 2,-)
20.15 Afterparty in Studio Gonz
22.30 Einde van het festival

 

Het festival is gratis toegankelijk. De zaalvoorstellingen zijn €2,00 per kaartje. Als je een kaartje hebt besteld krijg je daarvan een bevestiging via e-mail. Je krijgt geen aparte tickets. Wij zetten je op een lijst en bij de entree krijg je een armbandje waarmee je toegang krijgt tot de zaal.

Diverse workshops & activiteiten (tussen 14.30 - 19.30 uur)

Het Kleurfeest

Een kunstwerk bestaande uit lijnen, kleuren en kinderen in een muzikale lijst! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis.

De wolkenvanger

Iedereen heeft fantasieën, beelden en emoties. Vaak zweven ze als wolken boven ons in de lucht. Ze waaien over of veranderen soms van vorm. Soms is een wolk zo bijzonder dat je hem niet wilt laten overwaaien, maar wilt vangen en bij je houden. Dat kan bij Marlinda Weijers van de Wolkenvanger. Schuif aan tafel bij deze creatieve workshop

De Haringtent

Pop-art kunstenaar Keith Haring wilde kunst van en voor iedereen maken. Zijn street-art had een specifieke stijl, eenvoudige vormen, zonder diepte en in één beweging getrokken. 
Naast graffiti werkte hij ook met krijt op zwarte borden en beschilderde vazen en beelden. Hij heeft in zijn kunst een eigen herkenbare stijl ontwikkeld. Onder leiding van Judith Sluijter van Cultuurhuis Gouda werken we met elkaar aan een echte, inclusieve Haring.

Hall of Games

Schuif aan tafel voor een kaartenspel, een potje sjoelen of daag de ander uit voor een spelletje Wii. Spelletjes doen is de perfecte basis voor vriendschap (als je niet te fanatiek ben ;-)).

Eetkraampjes

Op het breinplein vind je diverse kraampjes met heerlijke gerechten van Bob Kok. 

De Lounge

Even bijkomen? Op de tweede verdieping is een lounge-ruimte ingericht. Plof neer op een zitzak, geniet van de rust en ontspan tot je weer helemaal opgeladen bent.