programma 2019

TIJD HOOFDPROGRAMMA
14.00 Aftrap van het festival
14.15 Start Foto-expositie De Ontdekkingsreis
14.30

Familievoorstelling 'Hallo is daar iemand?' - koop je tickets aan de deur (€ 2,-)

16.00

Dansvoorstelling 'De vier Zijzoenen' - koop je tickets aan de deur (€ 2,-)

17.15 Dansvoorstelling 'De vier Zijzoenen' - koop je tickets aan de deur (€ 2,-)
18.15 Hiphop Workshop
19.45 De Grote Muziekshow - koop je tickets aan de deur (€ 2,-)
20.15 Afterparty in Studio Gonz
22.30 Einde van het festival

 

Het festival is gratis toegankelijk. De zaalvoorstellingen zijn €2,00 per kaartje. De ticketverkoop via de website is gesloten, kaartjes koop je bij de ingang van het festival.

Diverse workshops & activiteiten (tussen 14.30 - 19.30 uur)

Het Kleurfeest

Een kunstwerk bestaande uit lijnen, kleuren en kinderen in een muzikale lijst! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis.

De wolkenvanger

Bij Marlinda Weijers van de Wolkenvanger kun je zelf aan de slag! Maak een schilderij van pixels of ga lekker los met glas en glitters voor je eigen glas in lood. Kom kijken, doe mee en neem je eigen creatie aan het eind van de dag mee naar huis als aandenken.

De Haringtent

Pop-art kunstenaar Keith Haring wilde kunst van en voor iedereen maken. Zijn street-art had een specifieke stijl, eenvoudige vormen, zonder diepte en in één beweging getrokken. 
Naast graffiti werkte hij ook met krijt op zwarte borden en beschilderde vazen en beelden. Hij heeft in zijn kunst een eigen herkenbare stijl ontwikkeld. Onder leiding van Judith Sluijter van Cultuurhuis Gouda werken we met elkaar aan een echte, inclusieve Haring.

Hall of Games

Schuif aan tafel voor een kaartenspel, een potje sjoelen of daag de ander uit voor een spelletje Wii. Spelletjes doen is de perfecte basis voor vriendschap (als je niet te fanatiek bent ;-)).

Clowns

Natuurlijk zijn ook onze clowns weer van de partij! Let maar goed op, want voor je het weet zit je festivalbandje om je neus of toveren ze iets heel bijzonders te voorschijn. 

Eetkraampjes

Op het breinplein vind je diverse kraampjes met heerlijke gerechten van Bob Kok en Bakkerij Irishof. 

De Lounge

Even bijkomen? Op de tweede verdieping is een lounge-ruimte ingericht. Plof neer op een zitzak, geniet van de rust en ontspan tot je weer helemaal opgeladen bent.